Kunder

Vi er specialiseret i medlemsorganisationer og vores kunder er bl.a. a-kasser, fagforeninger og brancheorganisationer. Mød nogle af dem her.

Kundeudtalelser

Vi samler på glade kunder. Hvad siger kunderne om vores samarbejde?

“Vi er meget begejstret for vores samarbejde med Logic Partner og deres meget professionelle og brede viden. Logic Partner formår at sætte sig godt ind i lige præcis vores behov og hjælpe med at udvikle vores arbejdsgange og processer, så hverdagen i økonomiafdelingen bliver nemmere og mere effektiv.

Derudover har de en virkelig tilfredsstillende service, hvor der er hurtige tilbagemeldinger og svar. Konsulenterne er meget behagelige og gør de svære udviklingsopgaver nemmere at forstå. Vi har en virkelig god og gensidig proces, hvor vi også får god rådgivning i forhold til hvordan vores systemer, udover hvad de tilbyder, spiller godt sammen med lige præcis vores organisation.”

Britt Helene Andersen

Økonomichef, AutoBranchen Danmark

“I Ase anvender vi Logic Subscription (Logic Partners medlemsmodul til NAV/Business Central) til kontingentopkrævning i vores fagforening og forening for selvstændige erhvervsdrivende.

Logic Subscription har givet os en markant effektivisering af faktureringsrutiner, samtidig med at brugervenligheden er i top. Modulet kan håndtere store datamængder med høj performance, som giver os en effektiv og smidig fakturering med godt overblik over faktureringens størrelse, antal opkrævninger mv.

En stor fordel med modulet er det indbyggede workflow, som gennemløber forskellige test og som gør systemet meget sikkert. Der er nem og effektiv fejlsøgning af eventuelle fejlbehæftelser på abonnementer.

Derudover har vi via integration til Dynamics 365 for Sales/CRM optimeret datakvaliteten betragtelig.”

Carsten Hougaard-Jensen

CFO, Ase

“Vi har i flere tilfælde over de seneste år samarbejdet med Logic Partner og det er vores oplevelse, at vi har haft et godt samarbejde med flere kreative løsninger på IT-området.

Vi tror på, at vores fortsatte samarbejde med Logic Partner bliver lige så godt som på de tidligere projekter.”

Morten B. Nielsen

Sekretariatschef, Hovedorganisationen af Officerer i Danmark

Kunder

Se et udsnit af vores kunder herunder. Klik på logoet for at komme til kundens hjemmeside.